Som vanligt har det varit fullt ös i det Hultinska hemmet. Dagen började tidigt igen……..Ida tycker verkligen inte om att sova länge på morgonen. Bara bita i det sura äpplet och kliva upp. Tog ut grabbarna och passade även på att träna på läxan som jag fick av Elin. Bore fick även han ta del av läxan. Så härligt att se när grabbarna ger allt för att försöka få till ”klicket”. Sedan var det dax att hoppa i träningskläderna och bege sig till gymmet. Skönt att träna på morgonen då det inte är så mycket folk. Avskyr när man måste stå och vänta på maskinerna. När jag kom hem var det bara svida om och bege sig ut på stan med grabbarna och fröknarna Hultin. Där hade vi bokat träff med brudarna Westman. Barnen lekte i den stora snöhögen på torget. Vilken störning för våra fyrfota vänner. Provade även att kalla in hundarna förbi varandra. Så duktiga! Fick bara med mig ett tvåbent barn hem eftersom Moa hängde på till Casa Westman. Väl hemma blev det en snabbdusch och sedan på shoppingtur till Birsta med Christina. Så härligt med lite vuxen tjej tid. Jösses vad man hinner diskutera och titta på när man inte har barnen med sig. Vi hade några toppen timmar bland affärerna. Fick bland annat med mig en eldkorg med mig hem. Den står nu ute på altan och brinner superfint. Mys på hög nivå.  Som sagt var ingen rast och ingen ro hos oss inte! Nu ska jag svimma av i soffan (om jag får plats). :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: