Idag har vi haft 13 härliga minusgrader ute plus att det självklart blåser. Var inte speciellt sugen att träna med grabbarna utomhus idag. Eftersom lilla fröken Hultin var i sitt esse blev utmaningen att aktivera henne och grabbarna samtidigt. Vad passar då om inte lite hundspel. Ida laddade spelen och sedan fick grabbarna turas om att köra. Blev ett väldigt lyckat träningspass. För när Ida ledsnade började hon bygga lego istället och då kunde jag träna vidare med grabbarna. Effektivt=javisst! Gäller att vara lite klurig ibland! :cool:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: