Jaha då var det min tur att bjuda in bacillerna. Kanske inte så konstigt efter några nätter med en hostande Ida. Man kan nog kalla det för bacilldusch i kubik. Så nu har jag ingen röst och kroppen är helt kraftlös. Hostar alla inälvor ur mig.  Passar inte alls för fröken rastlös och då menar jag INTE alls! :angry:

2 kommentarer till Typiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: