Det är inte möjligt att det kan vara bekvämt att ligga som våran lilla randiga kille. Men han sov som en stock en lång stund. Han var inte ett dugg stel i nacken, lyckans ost! Måste tänka positivt! :wink:

Vad gäller sjukskrivningen så går det väldigt bra. Vågar nästan inte säga det högt, men man måste väl utmana ibland? :wink:

2 kommentarer till Min soffpotatis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: