Idag slog det mig vilken skillnad det är från förra gången som Grimmen blev opererad. Förra gången fick han knappt röra på svansen under flera veckor. Tortyr på ren svenska både för honom och för oss. Att han dessutom hade superont och haltade rejält gjorde inte det hela bättre. Efter den andra operationen ska han självklart ta det lugnt och inte hoppa och studsa men han får iallafall gå. Han har inte ont och behöver inga smärtstillande piller. Pratade med veterinären om att det är väl bättre och gå lite längre promenader i lugna takt än att han ska bli superpigg inne och hoppa och studs istället. Självklart blev det ju ett OK! Visst är han pigg och vill gärna springa men han är trots allt väldigt lyhörd. Tränar väldigt mycket följsamhet och det märks verkligen när man går med grabbarna. Man kan väl säga att ungefär 95 % av tiden går dom med ”leende” koppel. Såå nöjd med mina grabbar. Har även tränat en hel del hundmöten och det tar sig. Känner att jag inte behöver stressa upp mig när jag ser en hund. Gäller även små skällande trasselsuddar med förare som har noll koll på sin hund.  Det ger ju också en tygghet till mina grabbar. Vi lär så länge vi lever! :biggrin:

2 kommentarer till Vilken skillnad

  • Krutrut-Lisa skriver:

    Vad glad jag blir att det verkar gå åt rätt håll! Han är bara så urbota söt den randiga. Även om Bore fortfarande har stulit mitt hjärta… (tänker alltid på han när jag ser en vit boxer & tänker ”näe, Bore var myyyycket sötare).

    KRAM LISA

  • Annelie skriver:

    Lisa: Tack snälla du! Du är för gullig! Kramen :smile:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: