Nu ska jag strax börja packa för min och Maries resa till Uppsala imorgon. Då är det träning i dagarna två med våra fyrbeningar. Ska bli så kul att få komma vidare i sin träning mot slutmålet:  vårdhund. Hallå Uppsala here we come! :cool:

Grimmens vän och förhoppningsvis blivande kollega Ronja. Här tillsammans med Marie och en av våra underbara gäster.

Jag älskar mitt jobb!!! :wub:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: