Vaknade idag till strålande sol och endast några få minusgrader. En perfekt dag för slalomåkning. Tyvärr blev det inget av det pga tävlingar i backen. Istället blev det en tjejdag i Birsta med Marie och Carro. Dan blev perfekt i alla fall! :biggrin:

Liten Ida längtar tills hon får prova sina nya skidor. :wub:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: