Vill du träna självkontroll på din fyrbentevän så kan du göra följande:
Ta en 9 åring typ duracell pretonåring samt en treårs trotsig tjej med vilja av stål. Den stora ska åka inlines och den lilla ska cykla. Den stora ska flaxa med armar och ben samtidigt som hon skrattar och ropar om vartannat. Den lilla ska köra järnet med cykeln och sedan helt plötsligt tvärnita så hon nästan står på näsan. Samtidigt ska hon skratta rått. Självklart ska hon prata med alla hon känner. Miljön ska vara stråket runt Nattviken men fullt med störningar för både barn och den lilla randiga. Båda barnen far som skållade råttor över gångbanan. Gärna en liten tävling också. Här ska man då försöka träna med den lilla randiga. Den lilla killen ville såå gärna leka med dessa två duracellbarn men han vet vad hans matte kräver. Han var så duktig. På slutet av promenaden höll han kontakten under flera minuter trots att barnen körde ett race. Jag var väldigt stolt! :wub:

När vi kom hem blev det ett pass med hämta namngivna föremål samt skvallerträning på mat liggandes på golvet. Bore fick också ett pass i samma anda. Svallerträningen är verkligen jobbig för mina grabbar men ack så nyttig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: