Idag har jag varit hemma med Ida. Den lilla stackaren har så problem med sin mage. För att få igång hennes mage tog jag med mig henne och grabbarna till skogen för en promenad och lite uppletande. Gjorde korridorer för båda grabbarna. Grim fattade snabbt vad han skulle göra. Han sprang rakt ut i terrängen och hittade snabbt föremålet trots att den låg dold i blåbärsriset. Han var lika snabb in och avlämnade snyggt och prydligt. Bore körde fullt ös, totalt medvetslös som vanligt. Detta resulterade i att han irrade runt en del men samlade ihop sig och fullföljde uppgiften. Bores stora fördel är att han aldrig ger upp. Ida sprang runt med frolic-påsen och delade ut godis till grabbarna när hon tyckte att dom gjort något bra. Trots en liten ”trasig” mage så blev det en lyckad dag. :heart:

Godis är gott! :wub:

2 kommentarer till Vab-dag och träning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: