Ikväll har jag och Bore varit på Rally-lydnadskurs. Åkte ut lite tidigare för att hinna med ett träningspass med Grimmen. Blev mycket följsamhetsövningar. Fick bra störning som han klarade riktigt bra. Tränade också sittande med doggie-zen. Fick en del tips på kursen hur jag ska leka med min lilla randiga utan att komma i konflikt om leksaken. Känns verkligen som polletten har ramlat ner och att han förstår att vi inte behöver konkurrera om leksaken utan vi leker tillsammans. Så härligt! Tränade även inkallning. Han är supersnabb och snyggt sättande. Riktigt nöjd med lillkillen. :wub:
Bore var på tårna när kursen började. Trots detta var han väldigt cool inne i teorilokalen. Ute på banan fick vi förare verkligen använda våra hjärnceller. Inte helt enkelt vill jag lova att greppa en rally-bana. Eftersom jag var lite osäker så tyckte jag att Bore var lite svamlig men instruktören var eld och lågor över min vita kille. Matte kanske har lite höga krav kanske. Men jag vet att om jag är 1oo% säker så är Bore det också. Bore var den enda hunden som sedan körde hela banan på 15 stationer resten av gänget var helt färdiga. Men min Bore han är som en motor. Han bara går och går och när krutet är slut så går han på viljan. Precis som jag! :blush:
Jag och grabbarna avslutade träningen med en härlig skogspromenad i kvällssolen. Härlig avslutning på en toppendag. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: