När jag tränade som mest med Loke förde jag alltid träningsdagbok för att kunna utvärdera mina metoder. Nu har jag provat att logga min träning med Grim. Snacka om effektivt men lite mycket pappersjobb. Men i loggen ser man svart på vitt när det går bra eller inte. Du håller koll på när du måste avancera för att man ska komma framåt och inte tappa suget. Man ser också när man måste träna vidare. Har man klarat mindre än 80% av övningen så kan man inte gå vidare och tvärtom. Väldigt effektiv när det gäller övningarna som vi har fått från vårdhundskolan.

Tränar en hel del agility ute i naturen tex klättra på nedfallna träd och sitta på bänkar och bord. I närhet av mitt hem finns en liten utomhusscen med en liten mur på sidorna. Eftersom scenen är i en backe så sluttar även muren. På högsta stället är den nog 1 meter jög. Grabbarna är jätteduktiga att balansera på muren, både upp och ner. Superträning för kroppskontrollen och mycket mer. Ett stort plus är att det är roligt för både hund och förare. :biggrin:

En kommentar till Träningslogg is the shit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: