Då var det äntligen dax för sommarsemester. Jag är verkligen i behov av ledighet. Har varit hårt att jobba samtidigt som man ska gå skola. Men jag har klarat det men nu är jag trött. Vi har inte så mycket planer förutom att ta det lugnt och njuta av varje sekund. Jag tror inte att jag helt kan lägga grabbarnas träning på hyllan men vi ska ta det lite lugnt. För Grims del ska det bli en hel del simträning för att hålla honom i form. Så nu gott folk är det äntligen dax för SEMESTER! :biggrin:

Här ska njutas av ledigheten vare sig vädrets makter är på min sida eller inte. :w00t:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: