Vi är bara i augusti men det känns som om hösten är på väg.Man märker det på grabbarna när vi tar våran morgonrunda runt nattviken. Dom är helt ystra precis som fölungar pga den kyliga morgonluften. På morgonen när man cyklar till jobbet skulle det ha varit skönt att ha vantar på sig. Men jag bara vägrar! Visst, så tycker jag verkligen om hösten men kanske inte riktigt ännu. :blush:

Snart är kung Bore här……………………………………….

3 kommentarer till Är hösten på väg?

 • marg skriver:

  nej usch inte höst och vinter!!! Här är det också kyligare nu och rönnen utanför fönstret har röda löv och bär.men kramar till er alla! :heart: :biggrin:

 • Isabell skriver:

  Usch nej, hösten får inte komma än även om jag längre efter min baby! :)

 • Charlotte skriver:

  Jag vill ha sommar åtminstone 3 veckor till!!
  Sitter ute just nu och njuter av solen, men det känns svalt i luften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: