Ikväll blev det en tur till brukshundsklubben för lite lydnadsträning med grabbarna. När jag skulle träna inkallning med den lilla randiga så gjorde jag som vanligt. Satte honom och gick ut ca 25 m. Därefter ropade jag högt och glatt: Bore hit! Gissa om min förvåning när den lilla killen sitter som en staty. När jag sedan kommer på min tabbe och ropar rätt namn, då kom han skjuten som ur en kanon. Stolt matte, absolut! Det var mycket folk och hundar på klubben så det blev perfekt med mycket störning. Nu har jag två grabbar som ligger och snarkar i kör. :wub:

Poletten verkar ha ramlat ner ordentligt! :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: