Nu har jag äntligen kommit mig för att köpa en ordentlig kökstimer. Så nu kan jag ställa tiden och bara koncentrera mig på hur många gånger Grim kan hämta ett föremål. Perfekt vid stimulus kontroll! Timern ska invigas ikväll! Här ska vi tävla mot oss själva. Hur många gånger kan din hund hämta ett föremål under en minut? :biggrin:

En kommentar till Kökstimer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: