Tänkte jag måste skriva några rader om min lilla Grim. Efter en veckas vila så var han fortfarande halt så jag bokade ett besök till veterinären. Både husse och matte följde med. Veterinären böjde och vred och Grim bara viftade på svansen. Kul att höra att min lilla randiga har en väldigt bra rörlighet i sitt framben trots sin stora OCD. Blev ett gäng rtg-bilder som skickades till Strömsholm för slutlig dom. I övrigt så blev det mera vila och smärtstillande. Fick lov att träna Grim för att han skulle gå att ha i möblerade rum. Tur att vi har en hel del trix att träna på.

När veterinären slutligen ringde blev det goda nyheter ang OCDn. Ingen förändring! Skönt men han skulle vila ytterligare en vecka dvs allt som allt 3 veckor. Alla som har boxer vet att vila inte är deras starkaste sida. Om hältan kvarstår efter vila så ska han kontrolleras av en ortoped. Men just nu lever vi på hoppet eftersom Grim inte har haltat på flera dagar. Håller tummarna samtidigt som vi tränar trix för fulla muggar. :biggrin:

I brist på annat kan man väl slita sönder en strumpa :w00t:

2 kommentarer till Status Grim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: