När jag och tjejerna kom hem igår kväll så var det helt svart i huset. I källaren pysslade våran hyresvärd på med att byta ut en kabel som gett upp. Därför var han tvungen att bryta strömmen. Jag och tjejerna fumlade omkring i lägenheten för att hitta ljus och tändstickor. Ida förstod inte riktigt varför hon inte kunde se TV. Hennes kommentar var: Men mamma jag kan ju se på min TV. Den är ju så liten! Gullunge! Blev en mysig stund för mig och tjejerna och jag blev lite besviken när strömmen kom tillbaka. Måste nog leka lite strömlöst fler kvällar. :lol:

Världens finaste barn! :wub:

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: