Nu är det två dagar kvar på Grims vila samt smärtstillande. Jag lovar att han är pigg. Han har snart vilat i hela tre veckor och det märks. Men trots detta tycker jag han är helt otrolig när vi tränar. Han fokuserar verkligen och jobbar lugnt och metodiskt. Helt rätt utifrån ett vårdhunstänk. Tränade linförighet medan jag sparkade på leksaker som låg på golvet. Man såg riktigt hur sugen han var på att dyka på sina leksaker men min duktiga kille var helt otrolig. Han gick bredvid mig och tittade upp på mig varje gång jag sparkade på en leksak. Känns som om killen har fattat vad leken går ut på. Skvallerträning är helt enkelt toppen. Fungerar på så mycket olika saker. Ett tips från mig till er! :biggrin:

Min lilla pussgurka! Fotografen för dagen var våran lilla Ida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: