Tigga? Skulle mina grabbar göra det? Tyvärr är det så och det är husse vi får skylla på. Våra grabbar är verkligen bra på att hypnotisera matrester som blir kvar på bordet när man ätit. Kanske inte så konstigt eftersom grabbarna vet att husse kommer till undsättning. Husse fixar! :w00t:

2 kommentarer till Absolut inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: