Jag har klarat mig hela långa vintern från att bli förkyld. Familjen och vänner runt mig har drabbats av både det ena och andra tex lunginflammation, halsfluss och influensa men jag har klarat mig. Men vad händer när våren är här och man vill vara ute och njuta. Då blir fröken Lundström sjuk. Är det möjligt??????? Har ont i kroppen och bihålorna är rejält trångbodda. Om man ska se det lite positivt så har jag ingen feber. Idag har jag jobbat hemma med min rapport. Man vill ju inte smitta både arbetskollegor och pensionärer. Men jag måste bli klar med vårdhundsrapporten innan sista april, så det gäller att ta vara på alla minuter. Jag är så tacksam mot fröken Panodil och herr Ipren samt alla barnen halstabletter. Utan er hade jag inte klarat mig. Fick massor gjort på rapporten medan dessa godingar besökte min kropp. Tyvärr har dom gått hem nu så nu mår jag som en vissen tulpan, lite slak. :sad:

Nu ska jag följa Frejs exempel och landa i soffan. :sleeping:

2 kommentarer till Basiluskan love me!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: