Jag tycker att man ska få tycka om vem som helst helt oberoende kön. Men kom inte dragandes med att kalla folk för hen. Vare sig man vill det eller inte så föds vi som han eller hon. Sedan är det upp till var och en att utvecklas som man själv vill. Så tycker jag och det kan ingen ändra på. Over and out! :cool:

En kommentar till Valfritt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: