En kompis till mig har skaffat ponny. Självklart besökte vi stallet för att få oss en titt på underverket. Roligt att besöka stallet där jag själv höll till under all min lediga tid, då jag var aktiv hästtjej. Mycket var förändrat och jag kände inte igen någon häst men många minnen väcktes till liv. Vi tittade när Annas dotter red. När hon var klar fick även vi prova på att rida. Kändes väldigt ovant men takterna satt i ännu. Ida lånade kameran och fotade men hon var med fascinerad av hästbajset. Vet ni hur många bilder vi hade i kameran på hästbajs. :biggrin:

En lycklig Ida :smile:

Moa till häst eller jag menar ponny. :wink:

Ida fotar mig på Oboý. :tongue:

Ida visade Anna hur man poserar. Riktigt snyggt! :smile:

En kommentar till Mera hästar…………..jag menar ponny

  • Anna skriver:

    Men jag ser inte en enda bild på en bajs :)
    Det är tur att Ida kommer och hälsar på ibland så man får lära sig lite nyttiga poser i fall att man skulle råka fastna på bild fler gånger.
    Ja då är det bara att ni anmäler er till närmsta ridskola, jag såg ju att alla kunde :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: