Den här soffan skulle väldigt gärna få flytta in till oss. Våran gamla soffa har verkligen jobbat hårt för att avlasta våra trötta kroppar. Den har tjänat väl i 12 år. Har gjort en del för att hålla den vid liv men nu går det nog inte så mycket längre. Så nu är det bara att spara pengar för att köpa denna goding. Tror hela familjen skulle passa perfekt i denna skönhet. Familjemys! :biggrin:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: