Jag hör till dom som tycker att alla julsaker ska bort innan nyår. Undantag kan vara julstjärnor och adventsljusstakar. Så för att få njuta av granen så fick den komma fram till andra advent. Gissa  två tjejer som var helt lyriska och började pynta granen för fulla muggar. I år var jag så klurig att jag fixade med julgransljusen kvällen innan när barnen somnat. Annars brukar det vara ett test på den ömma moderns tålamod. Försök att trassla ut ljusen medan två tjejer står och trampar. Samtidigt som dom uttalar den ”härliga” frågan: Är du klar snart? Så i år slapp jag det och fick bara njuta av flitens lampa. Så nu står vår fina gran och lyser fint i mörkret. :smile:

En kommentar till Granen

  • marg skriver:

    Så fint med granen. Vi har två ute, med belysning och röda kulor. Sen ska vi ha en plastis inne, men inte förrän dagen före julafton.
    kramar farmor :w00t: :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: