Snön vräker ner men Bore har bestämt att nu är det vår. När våren kommer ska man byta till vårkostymen och det gör Bore med besked. Jösses så mycket hår. Förstår inte hur det är möjligt att killen som har så lite päls kan släppa så mycket utan att bli nakenhund.

image

En kommentar till Hårinvasion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: