Vilken härlig dag vi har haft. Tråkigt att man jobbar men det går ju att bada även på kvällstid. Packade in alla barnen, tvåbenta och fyrbenta, och drog till Bondsjön. Blev en härlig stund! Nu vankas det hemmagjorda hamburgare ala Erik. Livskvalite’ när det är som bäst! :-)

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: