Jag är inte speciellt förtjust i gnagare av olika slag. När jag var liten ville jag gärna ha en kanin, marsvin eller hamster. Idag kan jag inte förstå den längtan. Men när jag och tjejerna besökte ländmuseet på Murberget träffade vi några söta kaniner. Otroligt sociala och fina. Men inte då fina då dom får flytta hem till oss. ;-)

image

Den bruna kaninen blev min favorit. :-)

2 kommentarer till Gnagare

 • Marg says:

  Jag gillar inte gnagare heller. Deras tänder växer hela tiden och till slut ser dom som Dracula. I alla fall kaniner.
  puss och kram
  farmor

 • Anette says:

  så söta spec Ida
  kram mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: