Idag är alla pappors dag! Massor av kramar på eran dag! Moa bjuder på en sång dagen till ära. :cool:

4 kommentarer till Grattis på farsdag

 • Marg skriver:

  Häftig song Moa, bra gjort att hålla reda på händer, muggen och melodin
  Jättekram från farmor

 • Anette skriver:

  Moa du är bäst
  kram mormmor

 • Gammelmoster Berit skriver:

  Lysande Moa! Vad månde bliva av en sådan duktig tjej?

 • hdfilmcehennemi skriver:

  2015 yap?m? Jurassic World’ün yönetmen koltu?unda oturan Colin Trevorrow’un seriye geri döndü?ü Dominion, serinin ikinci filmi Jurassic World: Y?k?lm?? Krall?k (Jurassic World: Fallen Kingdom)’?n sonunda tutulduklar? yerden özgürlü?üne kavu?an dinozorlar?n do?aya yay?lmas? sonras? geli?en olaylar? konu edinecek. Irvin Alston

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: