När jag var på promenad runt Nattviken med grabbarna bestämmde jag mig för att träna en stund. Knöt fast en hund i en lyktstolpe medan jag tränade med den andra och så bytte jag. Brukar ofta göra detta och har fungerat toppen alla gånger. Men……När jag körde med Loke och sedan vänder mig om står en drogpåverkad kille och ”ruffsar ” om Bores huvud. Innan jag hinner fram och säga ett sanningens ord försvinner han. När jag går fram till Bore ser jag att han är alldeles blodig på huvudet och då menar jag inte Bores blod. Fyyy så äckligt! Jag som har  gränsen till bacillskräck! :sick: Skyndar mig hem med två oförstående hundar. Ropar åt Erik när jag kommer hem att Bore måste bada. Fram med handskar och i med Bore i badkaret. Skrubbar som bara den. Även reflexsele, halsband och koppel får sig en omgång. Badade även Loke (för säkerhets skull) eftersom dom gick bredvid varandra när vi gick hem. Tur i oturen var att det var Bore som fick blod på sig efterom på Loke hade vi ju inte upptäckt det hela. Nu blir det bara träning när jag går ut med en hund i taget. Det här vill jag inte uppleva igen! :angry:

3 kommentarer till Äckligt värre!

 • farmor skriver:

  det är sorgligt att såna får gå lösa, och då menar jag inte hundarna.
  Hurra, hantverkarna har lämnat oss, det är lugnt i huset och ytterdörren är stängt. Jag har kollat att inte någon är kvarglömt och sitter i ett hörn och hamrar.
  Nu springer jag som ett skållat troll och försöker ställa allt på sin plats, men efter så lång tid är det svårt att minnas vad allt har varit. Men jag tycker det hamrar nånstans, hoppas att det är grannen.
  Ha det kram
  farmor marg

 • Charlotte skriver:

  Usch vad äckligt!

  Men se det positiva i det hela, nu har du ju inte bara städat lägenheten utan nu är även hundarna rejält rena.

  Kram Charlotte

 • Kicki skriver:

  Nää, men blääää… Låter obehagligt… och äckligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: