Gissa om Moa har längtat efter den här dagen och ffa efter tomten. Tyvärr dröjde han hela dagen och stor del av kvällen. Han hade mycket att göra den stackarn! :wink: På fm var vi ute och åkte pulka och bob.

Vilken fart vi fick! Lite skraj har man blivit med åldern men man kan ju inte låta bli att åka iallafall! Måste ju utmana lite!

Vi har ätit mat i massor och en hel del godis slank med också! :whistle: Figuren får man tänka på en annan dag. Tyvärr, Anna Skipper! Inget dinkel på vårat julbord! Supergott!

Vi spelade även hänga gubbe. Morfar och mamman briljerade stort. Som tur var fick Ewa och Moa sista segern. Man måste ju vara lite snäll! :whistle:

När tomten äntligen kom delades det ut julklappar i massor. Moa kom fram till att hon varit snällast eftersom hon fick flest paket! Hon är för söt våran Moa. Ida däremot fick en smärre chock när hon såg tomten. Sökte skydd i Ewas famn och stannade där tills den hemska farbron lämnat huset. Grabbarns funderade först vem den tjocka gubben var men förstod snabbt vem det var! :blush: Moa däremot var så stolt när mamman kom från ”tvättstugan”. Hon hade vågat öppna dörren och t.o.m kramat tomten. :biggrin:

Nu ska vi bara mysa i soffan och njuta av resten av kvällen! Hoppas att ni har haft en lika mysig julafton som vi! Till er alla från oss alla en riktig god jul! :wub:

En kommentar till Julafton med stort J

 • farmor skriver:

  Det lät ju mysigt och såg också mysigt ut.
  Vi har också haft det mysigt.
  vi var många, hela 14 pers hos Sanna och Daniel. De hade ordnat ett helt fantastiskt jul bord. man kunde ju inte smaka av allt, men gott var det och trevlig stämning hela dagen. Vi kom hem sent, mätta och glada. Sen hade vi vår egen julklappsutdelning och det var också roligt och fint.
  Nu på juldagen kommer våra tyska vänner på julbord som jag NU ska börja med.
  Kramar från Farmor :angel: :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: