För drygt ett och halvt dygn sedan tog jag vaccin mot svinet. Konstigt nog lever jag fortfarande.  :wink: Med tanke på alla skriverier och alla tyckare så står jag fortfarande upp. Jag blir så less på alla förstå sig påare som går ut med saker som inte är sanning utan helt rätt och slätt rykten, som i sin tur folk tar till sanning. Inte konstigt att folk blir förvirrade. För min del är jag mer rädd för biverkningarna av svinet samt vad det kan göra mot våra barn.Även om svinet kanske inte blev så farlig den här gånge så kommer det väl fler varianter och då kan man ju tänka sig att man är lite imun. Enda biverkningen av sprutan är att jag är  lite öm precis där jag fick sprutan. Vad gäller biverkningar, så skulle jag nog inte äta mina blodtrycksmediciner med tanke på att det är fyra sidor i fass med biverkningar.Men även här är jag mer rädd för biverkningarna som mitt höga blodtryck kan ge, om jag inte äter medicinerna. Det var allt för mig idag! :biggrin:

En kommentar till Jag lever!!!

  • marg skriver:

    Har också vaccinerat mig mot svinet, förra vecka, inga biverkningar. Folk pratar en massa skit och munnen går i ett på dom. Bry dig inte
    Kram marg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: