Tänk vad tiden går fort. Tyckte nyss det var måndag och jag hade hela veckan framför mig. Nu är det fredagkväll och jag är supertrött. Vill så gärna stoppa tiden. Känns inte som jag hinner med allt roligt. Barnen och grabbarna växer så fort. Jag vill njuta av varenda sekund av min tid med dom. Kan någon stanna tiden……….. en lite stund bara? :blush:

tiden

Tänk det var inte så längesen Grim hade så här mycket plats i tejernas saccosäck. Nu hänger hans långa smala ben utanför. Måste nog införskaffa en större säck till min ”lilla” kille. :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: