Så här kan det se ut i soffan en helt vanlig lördagkväll. Var ska lilla jag sitta? Som tur är har vi två fåtöljer som man kan slå ner sin ädla bakdel i. :angel:

grabbigt

2 kommentarer till Grabbigt värre!

  • Gunilla skriver:

    Ser ganska mysigt ut, Det är väl inte så att dom föredrar husse :devil: framför matte :cwy:
    Stackars lilla dig :sad:

  • Annelie skriver:

    Gunilla: Husse är bra när man ska mysa i soffan samt få sig en kvällsmacka. I övrigt är det matte och träningsväskan som gäller. I övrigt har jag inte ro och sitta längre stunder så det är nog inte så synd om mig iallafall. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: