Moa har sagt många gånger att hon vet vad pappa jobbar med men vad gör den lilla mamman? Så i tisdags fick Moa följa med sin mamma på jobbet. Jag lovar att dom gamla var sååå förtjusta i min lilla röda virvelvind. Konstigt att man inte jobbar mer ihop äldreomsorg och barnomsorg. Jag tror Moa var klart nöjd med dagen efter att ha fått köra elrullstol, mekat med rullstolar, tränat med dom gamla och framförallt showat för alla som ville se. I bilen utbrast hon förskräckt: Men mamma jag har ju inte träffat din chef! Hon är för söt min lilla praktikant! :wub:

praktikanten

En kommentar till Skyll inte på praktikanten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: