Idag har vi pulsa rejält i den vita pudersnön. Grim fick bitvis jobba  för att ta sig fram. Den vita isbjörnen susade fram utan minsta bekymmer. På vissa ställen hade jag snö upp till knäna. Försökte att ta lite bilder med mobilen. Beklagar kvalitén! Roligt hade vi iallafall. :biggrin:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: