Har suttit och tittat på lite kort och oj vad man hittar i sina gömmor. Tänk vad tiden går fort. Tyckte det var nyss som du lärde dig att stå (väldigt tidigt för din ålder men ändå). Nu rusar du runt i livet och ger mamma och pappa gråa hårstrån. Men då brukar jag tänka på att det vore värre att du bara satt i ett hörn och bara ville gömma dig. Som vi brukar säga att om våra barn vore en hund så skulle dom vara en boxer.  Vi älskar dig Oga! :wub:

2 kommentarer till Nostalgisk

 • Pia says:

  Det är gott med minnen!

  God fortsättning och stora kramen från Pia :smile:

 • Jeanette says:

  Vilken härlig bild på Ida…tänk vad stor hon har blivit!!
  Önskar dig och din härliga familj Gott Nytt År och god fortsättning!!
  Vi syns den 4/1….om du jobbar då så klart!! =o)
  :smile: Stor kram från mig :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: