Tänk hur kul man kan ha med lite vatten och snö. Det var två blöta men otroligt glada barn som kom in efter några timmar ute i solen. Grabbarna fick även vara ute och botanisera efter ett ordentligt träningspass. Nu leker tjejerna inne i Idas rum och grabbaran ligger utslagna på soffan. Vilken härlig dag! :biggrin:

2 kommentarer till Ett säkert kort

 • Annika Hansson skriver:

  Hej! Vilket fusk, här har det varit mulet o snöat :sad: .
  Men vi har haft en trevlig dag i alla fall . Dom hade lite festlig heter på stan :smile:

  Hoppas ni mår bra. Det gör vi :smile: .
  Kram från oss :heart:

 • Annelie skriver:

  Annika: Härligt att du börjar kommentera mina inlägg också och inte bara smygläsa! :wink: Kram på er också! :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: