Lillefis har en favoritsysselsättning som innebär att jaga dom små guldhåriga tjejerna i familjen. Moa är den som är mest jagad. Hon inbjuder i och för sig till detta. Men jag är inte speciellt förtjust i detta fenomen. Så ikväll när jag, Ida och grabbarna skulle ta en långpromenad för att hämta hem Moa tog jag med stora frolicpåsen och klickern. Ida fick gå (till hennes stora förtjusning), eller jag menar springa. Grimmen blev helt salig. Men det bidde inget jagande idag. Hurra för klicker! Det stora testet blev när Moa slöt upp på våran promenad. Supersvårt för den lilla fyrbenta killen. Jag och Moa har bestämt att vi ska ha hårdkörning till veckan. Så bra när man kan nyttja sina familjemedlemmar (i en positiv anda vill säga). :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: