Personalen på Moas fritids är helt underbara. Gör så mycket för barnen och alltid något extra. Ikväll har dom ordnat en fantasikväll med äventyrsmiddag. Efter middagen fortsatte äventyret i gympasalen. Alla barn fick möjlighet att klä ut sig till valfri varelse. Moa hon valde helt klart spöke, eller enligt Ida ett huvapöke. En mycket nöjd men trött tjej ramlade i sängen strax efter åtta. vilken lyckad kväll för våran Moa. :wub:

4 kommentarer till Hur kul som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: