Bore är en väldigt hungrig kille. För mig är detta inget problem eftersom han är toppen att klickerträna samt att det aldrig är problem med maten. Grim däremot är den lite mer stillsam kille vad gäller maten. Problemet med Bore blir när han ska äta och rätt och slätt skopar i sig maten. Risken är stor att det går för fort och att allt kommer upp igen. Vi har därför alltid blött upp fodret rejält för att det ska minska risken för att han ska kräkas. När jag, Marie och Ronja var på hundens hus i veckan för uppföljning vad gäller vårdhund, så hade Lena fått hem en skål för den glupska typen. Skålens syfte är att bromsa farten och att hunden ska få jobba lite. Självklart så fick en blå skål följa med hem till min stora vita. Fungerar perfekt! Nu går det inte att kasta i sig maten och han äter tom långsammare än Grim. Har även provat skålen på Grim för att det ska bli lite sport att äta. Verkar även fungera på honom. Så det kanske blir ett till inköp. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: