Hej och hå vad det snöar! Men den är en sån där härlig pudersnö. Precis som det ska vara på julen. Grabbarna susar runt i snön så det står härliga till. Får jag välja så tar jag hellre mycket snö och kallt, än blött och slaskigt eller isigt. För många år sedan gjorde jag dumheten att ta på Boss och Loke täcken när vi skulle ut och promenera i snöyran. Båda hundarna susade ut i snödrivorna och tumlade runt varandra. När jag kom hem och tog av dom täckena så gjorde jag en inte så rolig upptäckt. Under täcket så hade det blivit en slaskig kaka av snön. När hundarna busade i snön kom det massor med snö under täcket och värmen från kropparna gjorde att snön smälte. Som ni nog förstår så gör jag inte om detta hemska misstag. :blush:

Ikväll har jag och tjejerna tränat med grabbarna. Alla var jätteduktiga! Moa har verkligen greppat där här med klicker. Roligt när tjejerna delar den ömma moderns intresse. Bådar gott för framtiden! :cool:

En kommentar till Snön den bara vräker ner…………

  • Lollo och Silahs skriver:

    Härig bild där dom rasar fram i snön!
    I dom snömängderna Ni har kan jag tänka mig att hälften av snöhögarna ligger innanför täcket efter allt busande.
    Vi vill också ha så mycket snö här nere men vi får nöja oss med ungefär hälften. :silly:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: