Får ofta frågan om jag har färgat håret på mina barn. Svaret är nej och åter nej! Skulle aldrig komma på tanken att färga håret på en treåring. Jag gruvar mig för den dagen då Moa vill färga håret. Jag njuter av varje dag som hon har kvar sin naturliga hårfärg. :blush:

2 kommentarer till Svaret är nej!

  • eva skriver:

    Skojar du? Ibland är folk bra korkade… tror dom inte att det finns naturligt rödahåriga människor? (Dom kan aldrig ha varit i England, för den delen heller.)

  • marg skriver:

    Just det och inte i Irland heller. Flickorna är så fina!! Göm all hårfärgningsmedel för Moa, när hon blir större! :heart: kram farmor :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: