För ett år sedan opererades Grimmen för sin OCD. En förskräcklig rehabilitering väntade oss. Det var så hemskt att se sin lilla fyrfota vän ha så ont och inte kunna förklara för honom varför han var tvungen att bo i buren så gott som 24 timmar om dygnet. Flera gånger var jag på väg att ge upp men med facit i handen så gick det bra och vi har alla överlevt detta. Men det är inget jag tänker gå igenom igen!!! Nu stänger jag boken OCD för gott och kör rakt in i framtiden och förhoppningsvis massor av spännande äventyr.

En minnesbild som jag aldrig vill se igen! :angry:

3 kommentarer till 1 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: