Idag har hela familjen varit ute i Häggdånger för att titta på mamma Mu och gänget när dom skulle få komma ut på grönbete. Det var ett gäng skeptiska damer som nog funderade vad det var för kreatur på två ben som stod och stirrade. Några tom vända och gick in i den trygga ladugården. Men efter ett tag tog ledar mamma Mu täten och damerna kom ut på det väntande betet. Ida var inte så imponerad av kossorna. Hon var överlycklig för att hon kunde plocka maskrosor i massor. Alla var nöjda och glada och vi avslutade våran utflykt med fika på altanen. :biggrin:

Skeptiska damer som tillslut kom tillrätta. Kuligt att det var olika färger på kossorna. :biggrin:

Undrar vem som trivdes mest, Moa eller korna? :wink:

Våran lilla blomsterflicka! :wub:

En kommentar till Kosläpp och maskrosor

  • marg skriver:

    Härligt med kosläpp, gjorde dom inga krumbukter? Här sitter vi inte på nån altan, åskan dundrade, och störtregn och kall blåst. Kramar till er alla :w00t: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: