Tränade uppletande häromdagen. Tränade på öppen äng för att Moa ville filma. Avlämnandet på filmen är inte det bästa men vi filar på det separat. När vi var i Eskilstuna senast så testade Carina lite uppletande när vi satt på våran altan. Hon stoppade in en liten leksak i en sko och gömde den. När Grim hittade leksaken fick han inte ut den. Han försökte en liten stund men tillslut tog han skon med leksaken i och lämnade den snyggt och prydligt i Carinas knä. Mattes lilla randiga! :wub:

Ps. Självklart fick Bore också leta saker men batterierna till kameran tog slut. :blush: Ds

Ps 2. För att komma till filmen klicka på inläggets rubrik. Ds 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: