Nu har Grimmen vilat färdigt. Nu gäller det att sakta smyga igång honom. Får han välja själv skulle han rusa över ängarna i full fart. Jag har tom skaffat mig ett pensionärskoppel (flexikoppel). Trodde aldrig att jag skulle införskaffa ett sådant men nu känns det som en bra idé. Grim kan springa lite mer men jag har ändå kontroll över honom. Men jag måste nog träna mig lite innan. Tycker det verkar lite svårt med den långa linan men det ska väl lösa sig. Nu håller vi tummarna att våran lilla randiga håller sig frisk. :w00t:

Min fina lilla elev! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: