Livet är väldigt tungt just nu. Känns som om någon slitit hjärtat ur kroppen på mig. Jag är otroligt bitter, arg och ledsen. Vissa stunder vill jag bara skrika rakt ut av ångest. Livet är verkligen inte rättvist. Man säger att tiden läker alla sår, men just nu känns det omöjligt. Jag saknar min lilla randiga så mycket att det gör ont! :cwy: En fråga som dyker upp i mitt huvud hela tiden är VARFÖR?

Mattes hjärta! :wub:

4 kommentarer till Tungt är bara förnamnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: