Bore har fått en knöl på kindpåsen. Självklart blev det en tur till veterinären. Hon stack i knölen för att ta ett prov. Bore satt alldeles stilla och behövde inget lugnande. Min stora hjälte. Han skötte sig exemplariskt hela besöket. Nu har han fått ipren för hundar dvs rimadyl. Veterinären frågade om han tålde medicinen och det vet jag faktiskt inte. För Bore har så gott som aldrig varit sjuk. Han hade en period av klåda som han fick kortison för men den är helt borta nu. Min stora vita är friskheten själv. :heart:

En kommentar till Min stora vita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: