Jösses vad tiden går fort. Känner att jag inte hinner med allt som jag vill göra. Just nu ligger fokus på lämplighetstestet som Frej ska genomföra i oktober. Förutom det är det familjen som tar all tid. Men jag ser ljuset i tunneln och då blir det bättre bloggande.

Vad gäller Bore har dom inte hittat något speciellt fel. Troligen har han fått in något i kinden som irriterar. Eftersom knölen sitter där den gör vill dom att den ska spricka av sig själv och sedan ska man spola. Det roliga är att den nu håller på att gå ner av sig själv. Fortsättning följer…………………………………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: