En av damerna jag och Frej besökte idag blev alldeles till sig av glädje. Hon hade fått för sig att Frej inte skulle få komma till henne mer. Tårarna sprutade medan hon kramade om min lilla kille. Äkta kärlek mellan människa och djur. Jag älskar mitt jobb! :wub:

Min finaste Frej :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: